Klik - her - eller under teksten for at komme videre.

 Il Vigneto Osteria (dæk 7): La Maremma (dæk 6); L'Oliveto (dæk 5); 
Costa Toscanas tre hovedspisestuer adskiller sig kun med hensyn til indretning, men deler den samme menu.
På mere travle krydstogter bruges buffetområdet La Sagra Dei Sapori på dæk 8 også som hovedspisested.

Menuer skifter hver dag med forskellige tilbud til frokost og middag
Nogle siger, at indretningen i L'Oliveto er den mest elegante, selvom La Maremma på dæk 6 har gulv til loft-vinduer.
Sit-down morgenmad og frokost tilbydes i mindst en restaurant, afhængigt af rejseplanen.
Se omtale af de restauranter, hvor det koster ekstra:

Il Vigneto Osteria ser således ud ved første øjekast:

La Maremma ser således ud ved første øjekast:


L'Oliveto ser således ud ved første øjekast:

Deck 5, der ses herunder ligger restaurant L'Oliveto.

La Sagra Dei Sapori på dæk 8 bruges også, når der er travlhed. Den ser sådan ud:

Herunder ses omtale af de restauranter, hvor det koster ekstra:

Grøn sund mad (dæk 18), $: Hvis du ser kalorierne, vil de velsmagende wraps, salater og frugter, der serveres på dette udendørs spisested, sandsynligvis tilfredsstille. En advarsel: De, der forventer den slags wraps, der buler ud i sømmene, der findes i Nordamerika, bliver nødt til at nulstille deres forventninger: vores sparsomt fyldte kyllingeindpakning handlede om omkredsen af et rør tandpasta og tog uforklarligt over 10 minutter at forberede.

KikiPoke (dæk 17), $: Poke bowls er navnet på spillet på dette beskyttede spisested på pooldækket. Du vælger dine ris, dit protein og grøntsager, og kokkene gør resten. For 3 Euro for en lille skål eller 4 Euro for en stor er dette en af de bedste værdier ombord.

Pummid'Oro Pizzeria (dæk 8), $: Italiens mest synonyme mad tilbydes her, komplet med traditionel dej lavet med "00" mel eller en "glutenreduceret" skorpe, der måske eller måske ikke er egnet til dem med glutenallergi. En klassisk Margherita-pizza kører 9 euro her (6,75 for medlemmer af Costas tidligere passagerprogram), mens mere eksotiske pizzaer (som Guanicale e Stracciatella med sin svinekød, basilikumolie, Stracciatella-ost, appelsinskal og tomatpulver) koster 15 euro. Kvaliteten kan sammenlignes med landbaserede restauranter i Italien, og lokalet er uhyre populært blandt familier med børn, der har brug for at spise tidligere.

Sushino på Costa (dæk 7), $-$$: Beliggende ved siden af Campari Bar på dæk 7 (der er endda rabat for dem, der køber en drink på Campari og ønsker at parre den med noget sushi), tilbyder Sushino at Costa sushi, sashimi og takeaway-kasser. Alt hvad du kan spise frokost og middag starter ved 21 euro, og a'la carte-priserne for sushi og sashimi løber fra 8 til 11 euro.

Ferrari Spazio Bollicine (dæk 8), $$-$$$$: Her tilbydes lette bid og smagsmenuer, parret med en række Ferrari (ingen relation til bilproducenten) årgange af mousserende, rose, hvide og røde vine. Madsmagningsmenuer starter omkring 20 euro, men prisen kan virkelig begynde at løbe væk, når du parrer nogle af de dyrere vinvalg med maden. En absolut eksklusiv oplevelse.

  back.gif (1696 bytes)